Om Hjorth Elektrik

Jeg hedder Ole Hjorth og blev færdig uddannet elektriker i 1995. Jeg har siden 1995 arbejdet med forskellige elektriske installationer og i 2002-2003 læste jeg til Elinstallatør. Jeg har fra 2004-2012 fungeret som projektleder, afdelingsleder og overmontør med mange forskellige opgaver og størrelser på opgaver, alle inden for byggeri og elarbejde.

I 2012 besluttede mig for at blive selvstændig og startede min egen elektriker virksomhed, Hjorth Elektrik. Jeg kan qua mine tidligere joberfaringer tilbyde en helt særlig rådgivning. Jeg har flere års erfaring med projekt håndtering, entreprisestyring, daglig ledelse og praktisk udførelse. Disse ydelser nyder mine kunder godt af i det daglige. Jeg kan råde, vejlede og udfører installationer fra start af projekteringsfasen til aflevering.

Direkte dialog​

Målet for Hjorth Elektrik er en direkte dialog mellem dig som kunde og den autoriserede/udførende.

Stærkt samarbejde til større opgaver

For at kunne følge med i den voksende tilgang af ordrer, har jeg et stærkt samarbejde med flere mindre Elinstallatører og andre håndværkes firmaer. Sammen koordinerer og udfører vi opgaver og hjælper hinanden indbyrdes, til stor fordel for vores fælles kunders oplevelse. Vores samarbejde fungerer godt også på tværs af faggrupper. Jeg har med tiden fundet de fagligt dygtigste håndværkere i lokalområdet, der ligesom jeg, vil give kunden en god oplevelse af godt håndværk udført efter gældende regler. Alle leverer en kvalitet og service der ligger et godt stykke over hvad markedet ellers tilbyder.

Dette er også baggrunden for at mine kunder gentagne gange vender tilbage.

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hjorth Elektrik

Vidarsvej 15, 3600 Frederikssund

Se rutevejledning

​★★★★★​

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook​

facebook