El-tavle med fokus på sikkerhed

Har du brug for en driftssikker el-tavle til din bolig eller virksomhed i Frederikssund tilbyder Hjort Elektrik opsætning af el-tavle med fokus på sikkerhed. Vi udfører arbejde i områderne Jyllinge, Jægerspris samt Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Hjort Elektrik udfører alle typer af tavle og tavle anlæg:

  • Alle former for tablearbejder og tavleombygninger
  • Tavle og målerudskiftninger
  • Fejlfinding på el-tavler og el installationer
  • Ny installation

En el-tavle er en essentiel del i din el-installation. Det er den centrale del, hvor el nettets forsyninger kommer ind i din installation, og det er her, hvor dine sikringer og fejlstrømsafbryder befinder sig. 

En el-tavle i høj kvalitet er til for at øge sikkerheden i forbindelse med alle dine el-installationer, hvorfor det er vigtigt, at denne installeres korrekt.

27 års erfaring med installation af el-tavle

Hos Hjorth Elektrik spøger vi ikke med vores kunders el og sikkerhed. Jeg har 27 års erfaring med installation af el-tavler, hvorfor jeg derfor kan mit kram. 

Det forudsætter, at du har den fornødne viden og ekspertise til at udføre en sådant job, hvorfor det skal udføres af en professionel, autoriseret elektriker. Skal du have installeret én eller flere tavler, eller skal jeg føre tilsyn med de eksisterende, er jeg parat til at løfte opgaven for dig. 

Jeg arbejder med høj faglig integritet og stolthed, hvorfor du kan være sikker på, at det bliver udført korrekt og 100% efter bogen. Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, da de mindste fejl kan sætte sikkerheden over styr.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Ønsker du at få installeret en el-tavle i din bolig eller virksomhed, kan jeg hjælpe dig med det. Jeg er medlem af TEKNIQ som er Installatørernes Organisation, hvilket betyder, at du som kunde er dækket af en garantiordning. 

Jeg står 100% på mål for det udførte arbejde, så du kan vide dig sikker på, at det bliver udført ordentligt. Jeg kan udarbejde et konkret tilbud til dig, som er ganske uforpligtende - og kommer gerne forbi til en snak om, hvad du har brug for. Sammen finder vi den optimale løsning til dine behov.

Kontakt mig på telefon 22 74 86 68 eller skriv til kontakt@hjorth-elektrik.dk - Jeg ser frem til at høre fra dig.​

​Indhent tilbud på eltavle

Ønsker du et uforpligtende tilbud på eltavle, så er du velkommen til at kontakte mig.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hjorth Elektrik

Vidarsvej 15, 3600 Frederikssund

Se rutevejledning

​★★★★★​

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook​

facebook