El-service og el-tjek på alle elektriske installationer

Har du brug for professionel el-service på elektriske installationer i Frederikssund, er Hjorth Elektrik et kompetent og ikke mindst erfarent el-firma, der tilbyder alle former for el-arbejder. Jeg er autoriseret elektriker og el-installatør med mere end 30 års erfaring i faget.

Har du et nyt eller ældre hus, hvor der er fejl på installationerne, kan et grundigt el-eftersyn lokalisere problemet og udbedre det. Jeg udfører opgaver i Jægerspris, Jyllinge samt hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Hvilke former for el-service tilbyder jeg?

En del af mine opgaver er i forbindelse med hussalg. Jeg udfører el-eftersyn, som indebærer en udbedring af boligens installationer enten før eller efter salget. Mange af mine opgaver er for sælger, der ønsker, at el-installationerne er opdaterede inden salget, eller for en køber, der har overtaget et ældre hus, hvor installationerne skal udbedres.

Jeg udfører typisk el-service på:

  • El-tavler
  • ​Boliginstallationer
  • ​Automatiske anlæg
  • ​Industrimaskiner
  • ​Kontorinstallationer
  • ​Belysningsanlæg

Min erfaring gør, at jeg selv ved rutinemæssige el-eftersyn kan foretage fejlfinding i dine installationer og straks udbedre skaden, så din el-tavle er sikker igen.​

Effektiv el-service for private og erhverv

Der kan være mange årsager til at benytte sig af el-tjek på elektriske installationer. Det kan være slitage, der medfører ødelæggelser og kortslutninger, eller oversvømmelser, løse forbindelser og meget andet, der er i vejen. Derfor er et regelmæssigt el-tjek en givtig investering.

Når du er kunde hos Hjorth Elektrik, bliver du serviceret af én af de bedste håndværkere på sit felt. Jeg er specialist og har derfor de rette værktøjer til at finde alle slags fejl. Du får høj kvalitet til konkurrencedygtige priser og er sikker på, at alt bliver udført efter gældende lovgivning.

Bestil et el-eftersyn af din bolig i dag

Når det drejer sig om el-service på elektriske løsninger og installationer, må man ikke gå på kompromis med kvaliteten eller slække på kravene. For at have velfungerende el, der er sikkert og driftigt, er det essentielt, at der anvendes kvalitetsløsninger.

Disse løsninger skal monteres og installeres af en erfaren og autoriseret elektriker. Lad mig hjælpe dig sikkert videre - få et uforpligtende tilbud på el-service. 

Vil du høre mere om mine ydelser, eller have en god pris på dit el-tjek? Så kontakt mig med det samme.

Giv mig et kald på telefon 22 74 86 68eller skriv til kontakt@hjorth-elektrik.dk.

​Indhent tilbud på El-service

Ønsker du et uforpligtende tilbud på vores el-service så er du velkommen til at kontakte  mig.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hjorth Elektrik

Vidarsvej 15, 3600 Frederikssund

Se rutevejledning

​★★★★★​

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook​

facebook