El-service på elektriske installationer

Har du brug for professionel el-service på elektriske installationer i Frederikssund er Hjorth Elektrik et kompetent og ikke mindst erfarent el-firma, der tilbyder alle former for el-arbejder. Har du et nyt eller ældre hus, hvor der er fejl på installationerne, kan et grundigt el-service lokalisere problemet og udbedre det. Vi udfører arbejde i Jægerspris, Jyllinge samt hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Jeg  udfører typisk el-service på:

  • El-tavler
  • ​Boliginstallationer
  • ​Automatiske anlæg
  • ​Industrimaskiner
  • ​Kontorinstallationer
  • ​Belysningsanlæg

Skal jeg hjælpe dig med el-service, er jeg klar. Jeg har mange års solid viden omkring forskelligartede el-installationer, hvorfor dine er i sikre og kyndige hænder hos mig. 

Effektiv el-service for private og erhverv

Der kan være mange årsager til at benytte sig af el-service på elektriske installationer. Det kan være slitage, der medfører ødelæggelser og kortslutninger, og det kan være oversvømmelser, løse forbindelser og meget andet. 

Jeg er specialist, der har de rette værktøjer til at finde alle slags fejl, hvorfor det er en givtig investering, der kan få dine installationer op at køre igen.

Når du er kunde hos Hjorth Elektrik, entrerer du med én af de bedste håndværkere på sit felt. Du får høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, hvor du er sikker på, at alt bliver udført efter gældende lovgivning.

Lad mig hjælpe dig sikkert videre

Når det drejer sig om el-service på elektriske løsninger og installationer, må man ikke gå på kompromis med kvaliteten eller slække på kravene. Det er essentielt for at have velfungerende el, der er sikkert og driftigt, at der anvendes kvalitetsløsninger fra ende til anden. 

Og at disse bliver monteret og installeret af en erfaren og ikke mindst autoriseret elektriker. Lad os hjælpe dig sikkert videre - få et uforpligtende tilbud på el-service.

Giv mig et kald på telefon 22 74 86 68 eller skriv til kontakt@hjorth-elektrik.dk.

​Indhent tilbud på El-service

Ønsker du et uforpligtende tilbud på vores el-service så er du velkommen til at kontakte  mig.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hjorth Elektrik

Vidarsvej 15, 3600 Frederikssund

Se rutevejledning

​★★★★★​

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook​

facebook