El-installationer i høj kvalitet

Hos Hjorth El​ektrik tilbyder jeg som​ autoriseret el-installatør at udføre alle former for el-installationer til kvalitetsbevidste kunder i Frederikssund og udfører arbejde i områderne Jægerspris, Jyllinge samt resten af Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Alt fra installation til el-service

Jeg har 30 års erfaring inden for faget, og har konstant fokus på at levere gode løsninger i høj kvalitet, der holder i mange år. Ud over at udføre el-installation, f.eks. i forbindelse med renovering af hus, så tilbyder jeg også service og eftersyn af alle former for el-apparater.

Jeg udfører alle typer opgaver for private og virksomheder, som har brug for el-installationer i boligen eller i firmaet, hvor der er behov for en autoriseret elektriker til at udføre arbejdet efter gældende regler og lovgivning.

Jeg tilbyder blandt andet følgende services og løsninger:

  • ​Renovering af elektriske installationer
  • ​Nye installationer
  • ​Tavle- og målerudskiftninger
  • ​Kontorinstallationer
  • ​Spotinstallationer
  • ​Belysningsanlæg
  • ​Netværksinstallationer
  • Service af faste installationer

Driftssikre og holdbare el-installationer

Når det drejer sig om el-installationer, handler det i den grad om at få installeret nogle driftssikre og ikke mindst holdbare løsninger. Anvender man dårlige løsninger, kan det blive en dyr affære på sigt, hvis et helt system skal skiftes ud.

​​Sørg derfor for at få en autoriseret elektriker til at udføre din el-installation, hvis du ønsker, at kvaliteten skal være i højsæde.

Jeg har en naturlig interesse i, at alt bliver udført korrekt og præcist, da jeg lever af tilfredse kunder, der er trygge ved det arbejde, jeg udfører. Derfor kan du vide dig sikker på, at dine el-installationer er i sikre hænder hos mig.

Stor erfaring med fejlfinding

​Jeg har stor erfaring med fejlfinding, og jeg oplever stor succes med denne type el-service hos mine kunder. Jeg hjælper løbende mine egne kunder samt andre firmaer med fejlfinding og forsikringssager.

Professionel rådgivning og sparring

Har du brug for sparring og rådgivning om forskellige el-installationer, kan jeg komme med input til blandt andet valg af løsninger til din bolig eller firma.

Hvad koster en ny el-installation? Kontakt mig og hør mere

​Hvad enten det er i forbindelse med nybyg eller kontorinstallationer, er jeg parat til at servicere dig som kyndig el-installatør – både med rådgivning og service. 

Kontakt mig i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Jeg vejleder dig naturligvis også gerne om mine priser på el-installationer.

Ring på telefon 22 74 86 68 eller skriv til kontakt@hjorth-elektrik.dk for at høre nærmere.

​Indhent tilbud på el-installationer

Ønsker du et uforpligtende tilbud på el-installationer, så er du velkommen til at kontakte mig.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hjorth Elektrik

Vidarsvej 15, 3600 Frederikssund

Se rutevejledning

​★★★★★​

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook​

facebook